01.07.2005

Voor de ongelovigen. [110 jaar later] ii

 

 

 

 

 

 

 

Horoscoop voor Eyewitness

 

Op vrijdag 1 juli 2005 passeert de Maan uw Pluto op een afstand van 90 graden. Onder deze transit bestaat er gevaar voor dwangmatig handelen. Als uw emoties de overhand hebben kan het heel moeilijk zijn om niet toe te geven aan bepaalde neigingen of gevoelens. Dit kan u op den duur schade berokkenen, vooral als u nog heeft geprobeerd uw gevoelens te onderdrukken.

 

Op zaterdag 2 juli 2005 passeert Mars uw Mars op een afstand van 120 graden. Vandaag is een dag waarop u duidelijk van uw aanwezigheid blijk geeft. U weet anderen snel van uw gelijk te overtuigen. U hebt veel energie en kunt veel geestelijke of fysieke arbeid verrichten.

 

Op zondag 3 juli 2005 passeert de Maan uw Mercurius op een afstand van 120 graden. Deze periode zult u geen moeite hebben om uw gevoelens uit te spreken. Vertel uw geliefden wat zij voor u betekenen. Ook heeft u onder deze transit een open oor voor de problemen van anderen en door uw inzicht kunt u ook daadwerkelijk behulpzaam zijn.

 

Op maandag 4 juli 2005 passeert de Maan uw Pluto op een afstand van 60 graden. Deze transit kan diepe emoties en gevoelens veroorzaken. U kunt op zoek gaan naar uw wezenlijke gevoelens die u voor anderen koestert. Ook het verlangen om wijzigingen aan te brengen in uw persoonlijk leven komt vaak voor onder deze transit.

 

Op dinsdag 5 juli 2005 passeert de Zon uw Venus op een afstand van 90 graden. Dit is eigenlijk geen moeilijk aspect, maar er zouden vandaag toch wat spanningen in uw relatie kunnen ontstaan. U heeft vandaag echter weinig zin om daar verbetering in te brengen. U kunt inderdaad beter wachten totdat u wat actiever bent.

 16:34 | Commentaren (0) | Tags: dagen

De commentaren zijn gesloten.